4th anniversary

yeeaaahhhaaaa...
diam tak diam, dah 4 tahun kami melayari bahtera bersama.en hubby sbg nakhoda dan saya sebagai chefnya.hahaha...

apa yang boleh disimpulkan disini,kami bukanlah sekepala sangat but compliment each other. pendapat selalu -sentiasa kot- bercanggah. yang seronoknya, even tak suke, kami menyokong antara satu sama lain. kalau en. hubby nak main bowling...kami pegi sama2. kalau saya nak g shopping, en.hubby akan bawakkan dan teman.

yang kami sependapat adalah bila pergi berjimba2...menghabiskan wang.

Luv u la my dear..u memang sporting....

::rintihan hati::

nak buat sesuatu...tp xjadi plk....sedih....xpela..




4 comments:

HALINDA NGADIMIN said...

hepi annvsary g...smga hidup g sekoge makin ceria,aman damai...n' di tambahkan rezeki koge...hehe..

The Juggling Queen said...

hepi aniveseri! dah 4 thn ye? kejap je kan.. kami 7 thn plak tahun ni. moga diberkati selalu.

p.s. yang sekufu tu selalunye mmg tak ssentiasa bercanggah pendapat. tapi itu la yg menambah kan seri perkahwinan pun, ade ups and down kan. :)

rainna.mienamei said...

kongret ogy :) semoga korang bahagia sampai bebila.. dan juga aku doakan ape yg korang usaha tu akan dpt hasilnye..aminnn

g_mulan said...

thanks all =)

Pages - Menu