hooollaaaa!!!

dah lama tak update blog...padahal mcm2 hal berlaku.



ok...party besday saya..of course ade.mana bole takde sambutan.kena sambutan berganda sbb tahun lepas besday saya, saya sambut sorg2 kat mersing (tgh induksi masa tu). Dapat hadiah apa tahun nie?jeng jeng jeng...sume nye ada di sini yea <-- kalau nak tgk gambar cantik.





pastu, sambutan disambung dengan percutian di JB yang ditaja oleh SHAHROZY sdn.bhd.

hahaha... 2 mlm tido di hotel semata2 nak merasa duk kat TUne hotel.... sekali lagi, segala mak bapak gambar dan aktiviti, sila layari disini <--mls nak citer balik.

:: Lokasi lepas gian ::

Plaza Angsana - New York Hotel - Anjung warisan (dinner) - City Square - Bazar JB - Tune Hotel.

kesimpulannya, boleh dapat di sh4h.com ok...






last weekend balik PD dan jumpa si tembam nie...

memang xleh nak handle la bile jumpe sitembamboolat bobo nie.rasa nak cubit dan geget2 je pipi die tu...tolong jgn tinggalkan saya dan die sendirian sbb nnt saya akan dera beliau...arggghhh...




dan lagi tak bole handle jumpe si boolat yang berduri ini...ngap ngap ngap... (kami memang hantu durian) *kami = saya + en. hubby + balqish



itu sahaja laporan utk kali ini...

:: rintihan hati ::

tetiba rasa tak saba nak balik PD bulan depan sbb boleh makan durian lagi bnyk.....

tips utk bercuti -->tak kisah nak bercuti di mana sahaja asalkan semua ahli keluarga gembira dan berpuas hati =)


2 comments:

The Juggling Queen said...

happy birthday again rozie! tgh musim durian ye? ni nak kena g kebun ni... balik kg ni.. (sambil kire jari nak naik kapal terbang ahad ni..)

g_mulan said...

to teefa: hah!!kat n9 baru nak start gugur duriannya.memang sempat sangat.makan la puas2 yea.jangan sampai takleh tido sbb panas badan sudah.

Pages - Menu