semuanya satu

Ish..dah 2011 dah...
ish..konon buat2 tak perasan..
hahaha...
padahal..kelam kabut
kelam kabut cuba merealisasikan azam 2010

bagi saya azam 2010 masih berjalan seperti biasa...
dan bagi masa sampai pertengahan bulan feb utk melangsaikan semuanya....
kehidupan masih berjalan seperti biasa...
dan seperti biasa...semakin banyak sem mengajar..semakin garang jadinya..auuummm!!

Nur Balqish dah sekolah betul2...
sebelum nie betul2 juga cume takde uniform..
kali nie formal sket laaaa...

dan semalam masa saya ambil balqish..ada sorg budak pompuan nie tgh nangis..
nangis tak berenti2...
teacher2 pun tak larat nak pujuk.
teacher aishah cakap die dah nangis dr pagi tadi...
bayangkanlaaaa....
baju je dah bape kali salin sbb dah kena muntah.
sian kan...
mak budak tu pun..kalau tgk anak mcm tak OK je masa first hantar,
tghari tu jengukla anak tu...takpun call teacher tanye pasal anak...
jgn biar je..sian kat anak...

Balqish pun muke blurrr gak masa hantar pagi semalam
sbb tiba2 ada ramai kawan
takut gak die cam tak OK..
tp teacher kate die Ok ...
siap volunteer lagi lead nyanyi kat depan...Balqish kan senior...hehhehe...

nie gambar masa pagi2 hantar..konon2 1st day,so ambikla gambar kan..Balqish tak puas hati ngan tudung .nak pakai tudung syria la pulak.tu yg muke monyok semacam tu.mcm2 kerenah..

dan saya pun dah start kuliah semalam jugak.
1st day class...introduction terus masuk chapter 1..ahhaha..tu pun separuh je yang datang....
ish3 kena buang 1st week attitude (asume lecturer takkan mengajar).
dulu masa undergraduate mcm tu laaa...alaaaa..kelas 1st, mesti lecturer belum ada mood nak mengajar....tak boleh....tak bole mcm tu...

tp sbnrnye kalau ikut schedule 1st week tu dah kena habis satu chapter tau!!!!




4 comments:

Anis Radzi said...

Ala..comeinya dia pakai tudung..=) bagusla rozi, first class dah ngajar..nanti cepat habiskan semua chapter takyah penat-penat nak buat kelas tambahan..hehe..

linda dimin said...

si comel tuh g skolah bwk btol susu yer...hehe!

g_mulan said...

to anis : yup my dear!!betul tu.dan skang dah jadi garang tau..auuuwww..

to linda : a'ah laaaa..duk skolah satu hari..maunye pengsan kalau xde botol susu..hhahaa

Khairayu said...

bleh jadi pengajaran..baguss babe!

Pages - Menu