Update 34 weeks

Nk update blog dr sehari ke sehari...

Ok... 34 minggu sudah.
Tinggal lg +-6 weeks utk dgr tangisan baby dlm rumah nie... Utk pegang jari jemari yg sentiasa menggenggam n kulit yg terkupas2.ohhh..tak sabar rasanya.

Persiapan.alhamdulillah...dah 90% siap.tunggu baby keluar je.rabu lepas sampai parcel dr malaysia.kiriman ayahbonda tersayang.

Mcm2 ada termasuk set bersalin.nnt saya tunjuk gambar ok.

Baby...pergerakan alhamdulillah ok. Saya pun masih mampu utk ke lab setiap hari.

My dear baby,
Kalau boleh jgn keluar awal sgt tau sbb...
1. Mommy masih lg nk attend lecture prof barrie-sgt2 relate ngan research mommy.lecture die pn best.rasa syg sgt kalau tk dpt attend.

2. Mommy masih lagi nk attend beberapa workshop.kena cukupkan 60 credits sblm hantar first annual report nnt.rasanya dh 55 kredit.biar lebih...jgn terkurang.

3. Mommy nk siapkan beberapa tasks (FE simulation) yg sv bagi.at least masa dlm pantang nnt boleh la mommy relax sket.

4. Baju2 kamu mommy belum basuh lg.mayb ujung minggu ni+ beg pegi hospital pun blum disiapkan lagi.

5. Kelas memasak utk papa asyik tertangguh je. Sampai masa, pandai sendiri kot...kekeke...


Tapi...kalau baby nk keluar awal pun boleh je.no prob.sesungguhnya Allah maha mengetahui apa yg terbaik utk kite sekeluarga.even takde org jaga mommy masa dlm pantang pun, mommy rasa ok kot.insyaAllah boleh handle.lagipun kakak balqish dh besar.kakak good girl tau.rajin sgt tolong mommy.sape2 yg baca blog nie...tolong sama2 doakan agar saya dipermudahkan bersalin n dpt mengharungi saat2 berpantang dengan jayanya...amin.

Kalau 4 thn dulu nur balqish qaisarah adalah baby FPGA-masa tu tk bergelumang dgn controller ni utk master projek.

Baby kali ni adalah baby permanent magnet plk. -hopefully paling2 pun awak jadi mechanical engineer ye adik baby.... =)



3 comments:

Hamba Allah said...

assalamualaikum jie,

akak doakan awak dan adik baby selamat dan sihat hendaknya. akak pulak tak sabar nk tgk adik baby ni (mcm jie ckp...org nk anak...akak pun nak jugak, masa je tak mengizinkan...sabo..thn dpn insha allah, made in uk, born in malaysia @ johor more specific). salam semua.

g_mulan said...

akak..lama dah kite lost contact.payah tul nak carik akak nie.hehehe..camane life skang?nk cari2 balik blog akak dah tak jumpa dah. =(

Hamba Allah said...

hai jie...sori..akak x pasan awak mg mesej ni, akak semua okay sini, kerja pun alhamdulillah, di tahap2 analisis tengah-->akhir..doakan ye..tgh pulun paper utk conference skrg...fb ade tp x aktif..hihi..akak tgk awak dr jauh n doakan awak selalu ye..take care :-)

Pages - Menu