Meniarap sudah

Yeay! Alhamdulillah..arryan dah pandai meniarap. Seronok sgt. Mr darl la yg jadi saksi.masa tu saya kat school.terkejut bila mr darl call bgtau arryan dah meniarap.seronok sgt. Best la mr darl dapat tgk perkembangan anak depan mata.... Saya jugakla dapat saki baki je. Ok la tu...yg penting balik rumah dapat main puas2 dgn demok mommy yg comel...

Umur arryan adalah 4 bln, 2 minggu, 5 hari. Skang nie berat dah mencecah 6kg. Dah pandai ambik2 barang..mencapai itu ini...gelak dah lama teror...




- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Dilston Rd,Newcastle upon Tyne,United Kingdom

1 comments:

Hamba Allah said...

askm jie, akak pun same, terlepas banyak perkembangan terbaru ammar masa kt sini, sedih dan sayu bila ingat2 semula, sebab kesannya, ammar mmg rapat dengan papa dia skrg, semua cari papa, mmg mama buleh rehat, tp hati sayu lah, sebab ms afham dulu boleh alami semua perkembangannya. hrp2 next baby in msia lah, x sanggup kehilangan detik2 manis ni...selamat berpuasa jie....

Pages - Menu