berurut

saya pergi berurut di manchester..sbb di sini takde org pandai urut.
ncl - man = lebih kurang 2jam setengah perjalanan.

nama kakak tu k.ina a.k.a k.zarina. PR di sini. memang pandai mengurut n membetulkan rahim. siap bertungku sekali.sangat berbaloi2. actually rahim saya bermasalah since dr balqish lagi. tukang urut mesia sume ckp dah dibetulkan tapi sbnrnya tak. dan dgn izin Allah saya jumpa k.ina di UK dan die cuba. 5 hari saya berurut.alhamdulillah..rahim kembali ke keadaan asal. so, sapa2 yang bersalin kat sini, kalau nak dapakan khidmat berurut bolehla ambil no. telefon k.ina nie.

kalau takde masalah, urut bersalin..sekali urut GBP30. Kalau ada masalah, sekali berurut GBP50. jangan lupa bawa garam n kain batik bile nak berurut.

dan pertama kali arryan berjalan jauh. kecik2 da g manchester...mr darl ckp...arryan behave baby...lepas nie kite ke London plk yea =)


Nur Balqish Qaisarah




Muhammad Arryan Qusyairy



kami di manchester city..sempat lagi tu...





3 comments:

Rosie Rose said...

Salam, kalau boleh saya nak contact k.ina (tukag urut) tu boleh? Saya dah nak bersalin tk lama lagi nih... please emel me k; ladyeena@gmail.com

really appreciate it!

siti beyzura said...

Salam...mohon berikan contact number kak zarina tu kpd saya boleh tak.?email saya beyzura85@gmail.com
sgt2 berharap..trima kasih...

g_mulan said...

ok. saya dah email num phone kak ina pada awak.

Pages - Menu