sudah pandai...

nur balqish qaisarah sudah pandai bercakap...
sudah paham arahan....
sudah boleh diharap ( tolong ambilkan bantal utk mama: tolong ambilkan remote)-menjadikan mama semakin malas bergerak2.
sudah pandai memberi arahan -::papa, cepatla: dadak...nak ukung: ateh...jom aaaa...::
sudah pandai meminta2 - bile pegi kedai je jumpa permainan ::...wow...ayah..ape tu? ayah....nak tu, satu je...satu je...:: memang la satu je setiap kali, tp kalau dah berjuta kali?
sudah pandai memuji :: wah...antiknya mama...wah...antiknya lampu::
sudah pandai memujuk baby - :: arman>pok amai2...belalang pupu2....::kalau arman menangis.
sudah pandai complain kalau diusik -::uncle..jangan laaa:: atuk...jangan...::
sudah pandai melawa (of course) -:: mama, nak bedak:: mama, nak liptik::
sudah pandai melukis - biasanya lukisan die berbentuk bulat..
sudah pandai menari - pantang dengar lagu + ada tarian, die pun bergelek same.
sudah pandai mengada2 - kalau balik PD mula la nak berdukung je sbb ramai yg melayan.
sangaaaaat pandai menyanyi -menghiburkan hati mama dan papa

buyat kecik... buyat kecik...buyatlaaaa besar...
sayang mama...sayang papa...sayang semua...
6 kali...6 kali...36
6 kali...6 kali...anak beruang...
--> lagu faveret balqish<-- yup..balqish pelat dan kami masih dalam proses menconstruct lidahnya...hehehe


her workstation...





think positive!!

5 comments:

Anis Radzi said...

waaahhhh..bagusnya progress anak dara rozi..hehe..danial pun dah mula pandai cakap dah..kalau pi mall nampak toys..mulala..mi..nak car..mi..nak elmo..yg best kalau tanya..mana botol susu baby??? dia jawab..danial tak tahu..haha..

g_mulan said...

budak2 memang begitu...hari2 rindu..x saba nak balik keje tgk die main....pandai berangan...

Subseven7 said...

anak dara kecik ni sgt kuat mengepau duit papa dia.

the.webmistress said...

comel set meja kosi balqish..tu brape beli? cam nak belikan altamis juger :)

g_mulan said...

to ina: beli la kat ikea...kerusi 1=rm45+ meja =rm119....

Pages - Menu