her wish


Ada budak mau pegi zoo...
hari2 cakap...
"mummy, saya nak pegi zoo"
"mummy...kite nak g mane nie?nak g zoo ke?" <--padahal nak g kedai je..mlm plk tu.

dan selalunya mummy jawab " sekarang nie x boleh la sayang..weekdays giraffe, elephant..sume tido...kalau weekend, masa papa tak work..barula boleh pegi..."

dan semalam..balqish tnye mr darl..
"papa...haiwan tu ape yea"
cececeh...nmpak sangat teringin nak g zoo.

nnt la ye sayang.... kalau mummy n papa free..nnt mummy bwk awak. hmmm...actually zoo melaka tu dah byk kali dah g bawak Balqish... cume masa tu die kecik lagi.. ape daaaa...


alaaa...ape susah...
balik PD nnt pegi je belakang umah atuk..mcm2 binatang ada..kambing ada, ayam ada...kambing mcm2 jenis tau....
cume elephant je la yang takde..kekeke


:: rintihan hati ::
zoo JB ok tak ek?ke..binatang kat dlm tu dah makin tua n kurus?

2 comments:

..blindart.. said...

ntah la rozy, dulu tyme rajin jogging kat istana, ada la nampak gajah, rimau semua...stakat nak memuaskan hati budak kecik tu, ok je kot...

g_mulan said...

to blindart:hahhaa..tu la psl..nanti aku usha2 dulu ek.

Pages - Menu