Introducing lil' Iman

Introducing Nur Iman Qistina bt Azlan

daughter of nina n azlan



Ahad lepas kami g melawat baby iman...

punye la berpusing2 nak carik umah familynina kat tmn bukit pasir...rupa2nye dekat je ngan wira court...

yelaaa...nama jalan ikut kaler...jalan biru laut, jalan ungu...jalan kelabu asap...sume dah jumpa...jalan kundang je yang tak jumpa2.Last2 adik nina ambik kami kat 7e.

lame gak la duk kat umah nina...borak2+ citer segala pengalaman (ye laaaa...korek2 citer org bersalin normal nie utk persediaan masa hadapan)


Congratulations for nina and family :: jaga baby elok2 ::


Babies of May :: Nina :: Iman :: Rozy ::

see... nama anak kami pun lebih kurang jek...

- Nur Balqish Qaisarah
- Nur Iman Qistina
=)


:: rintihan hati ::


walau apa pun yang terjadi saya akan berusaha utk bersalin di klinik swata. duhai suami...tolong jangan hantar saya ke hospital kerajaan yea.

3 comments:

Anis Radzi said...

Rozi..dah berjaya pregnant ke????=)

g_mulan said...

to anis: masih dalam cubaan."usaha tangga kejayaan"

HALINDA NGADIMIN said...

g...nape x nk g kat gomen?linda punya pnglaman dasat gile kat gomen...serik sgt...!

Pages - Menu