pengumuman! Pengumuman!

hahaha...
entry khas utk pn Nafisah binti Rahiman...

sila tinggalkan alamat email/ no phone/ apa2 utk saya hubungi...

saje je nak keep in touch...

rindu nak borak2 ngan ko...

gelak2 ngan ko...

thanks sangat2 tumpangkan bilik dulu...

sian ko, bila aku dtg, ko tido bawah aku tido atas katil kan?

pastu ingat tak aku bengong time nak solat, sukaati je bentang sejadah (padahal x tau kiblat arah mana)....

neppppp......

aku tau ko dah g BTN utk g oversea masa tahun 2007/2008 (kawan aku ada pegi sekali ngan ko, aku nmpk gambo kau)...

ko sama kerjaya ngan aku ke?

balas tau nepp!!

6 comments:

..blindart.. said...

nepp lecturer kat UTM, dah kawen dah rasenya...

g_mulan said...

ooooooo...mane nepp nie.tak balas pun...nepp mmg dah kawen.senyap2 jek...(nepp, aku n ateng ngumpat ko)..

Subseven7 said...

http://elearn2.utm.my/08091/user/view.php?id=40184&course=1
ni ker org nyer?

g_mulan said...

to subseven : yess!!itulah org yg dicari2.nepp..cepat munculkan diri.aku dah dapat jejak ko.Thank en subseven...mmmuaaahhh(upah)..

Khairayu said...

hahahha..kelakar la korang.. :))

g_mulan said...

ayu...mane nepp nie.dah jengah pastu hilang jek...

Pages - Menu