sian en hubby

hmm...rasenye tak penah ada entry khas utk en hubby...

kejadian : semalam 23/03/2010..
masa : 7.15-7.30 pm
saksi : Balqish

semalam kan saya cerita saya selsema kan masa mengajar dlm kelas.pastu sblm balik kami makan mee hoon soup so, mmg dah kenyang laaa...
balik tu je terus makan pil selsema + panadol = terus tido zzzzz

tiba2 dengar kecoh2 kat luar bilik...apesal plk la dua beranak nie.

en. hubby kejut saya dgn muka sedikit rasa bersalah;

en hubby : yangg..abg nak g kedai kejap ek.
me: hah?nak buat ape?
en. hubby : nak beli torch light
me : nape?
en.hubby : cincin abg...cincin kawen kite..termasuk dlm toilet...nak suluh la nie
me : hah? yeke?ok

sian tak...kuar bilik je tgk toilet dapur dah berselerak...dengan vacuum la n beberapa peralatan lagi...

yang sedihnya...cincin tak dapat dijumpai...

takpe la abg...dah takde rezeki.Nnt kite beli yang lain ek...

kesimpulannya : segala2nya adalah pinjaman sementara. Hargailah sementara kita memilikinya. Dan usah merintih jika kita kehilangannya.


inilah cincin yang hilang tu....



at least abg still ada kami berdua yang nakal dan comel ni kan?



luv u laaa...mmmuahhhh =)

4 comments:

Anis Radzi said...

Ala..siannya...takpelah..nanti boleh beli baru tapi yelah..cincin kenangan kan. Takpe, yg penting Rozi ngan Balqish ada..hehe

Subseven7 said...

hmm kalau beli seribu yang lain pon tak sama.takpe la dah usaha cari balik tp xjumpa.Kesal sampai hari ini.yang penting ada wife yang comel dan seorang anak perempuan yang selalu buat papanya xtido mlm. :P

g_mulan said...

to anis :tu laaa kan.dah nak hilang, nak buat camne.

to subseven : yeah...ROCK!!

paij188 said...

urgghh!! SAYANG TUUU!! macam cicin kawin aku, batu die hilang. sayang, sebab hubby yang pilih design tu..

memang la takde ganti, tapi best jugak dapat cicin baru, lg cantik, hubby pilih..

Pages - Menu