hasil tangkapan

last weekend kami berjalan2 ke york.
naik kereta 2 jam perjalanan dr newcastle.
tujuan utama = nak beli beg hantaran utk adik.
pepagi dah bangun...
masak nasi lemak, sambal tumis ikan bilis, ayam goreng.
prepare apa2 yg patut...
lepas je mr darl balik keje terus la berdesuppp...pkl 10.30am gerak...dalam pkl 12.30pm sampai city york.
wooow..keluar2 kereta je...seju gilerr.br lepas hujan agaknya.
aktiviti pertama adalah makan dalam kereta.kalau berkelah kat luar mmg beku la rasanya.


ini adalah ahli2 rombongan..medi, syida n balqish



signboard ke York..lebih kurang 73 miles dr newcastle



the sporting driver..sanggup melayan kami..thank yea darling.


ok..sampai sana memang menggila.konon2 nak beli satu beg je..jadi bermacam2. silapnya bertolak lewat.sempat makan2 lagi sampai kenyang..pastu baru nak terhegeh2 pegi designer outlet. hmm dlm pkl 2pm baru sampai tpt dituju...tak sempat survey..grab apa yang patut sbb pkl 5pm kedai dah tutup...waaaa...memang rugi tak dtg awal pagi.


ini adalah sebahagian dari hasil tangkapan



kasut pergi school...


hahaha..br je beli purse masa nak dtg sini..tp yang nie lagi berkenan dihati.


dan satu clutch yang comel...



dan ini beg hantaran utk khas utk ima...harap2 suka la =)




tgkla model radley...mengada2..


kotak je besar..beg takde la besar mana pun...kekeke...tapi takleh bukak.suprisee...



oohh..ada lagi. kat GAP baju2 utk balqish n kedai terakhir adalah NIKE outlet. sepasang kasut baru utk mr darling...tu pun sampai kena suruh keluar kedai sbb kedai dah nak tutup.

pastu, kami terus gerak balik newcastle.fog tebal gilerr..memang seram.walaupun br pkl 5.30pm tapi dah gelap gile sbb maghrib kan awal. tapi kami buat2 tak seram borak2...last2 selamat la sampai rumah dalam jam 8.30pm..sbb sume kereta bawak slow je...

balik rasa mcm nak pegi lagi...tapi..nanti2 laaa. sekali su ajak peri ke outlet yang lagi besar boxing day nnt.yeaahhh.terus setuju. masa tu jugak trs tempah hotel n then..kena tunggu tangkapan seterusnya.

mood happy..yeaaa...

1 comments:

ismi_nor said...

salam ziarah..seronoknye..akak dah sampai york n outlet ni, agak kecik compare outlet2 lain, akak pun tgh tunggu boxing day, cari kasut2 yang sewaktu dengannya....take care jie n family

Pages - Menu