gambar convo balqish

Balqish..entry nie mommy buat utk awak yea.
Mommy nak awak ingat..awak pernah sekolah little caliphs diMalaysia.
mommy start hantar awak ke school pada 11 Oct 2009..masa tu umur awak baru je 3 tahun sebulan.

lepas tu mcm2 perubahan positif mommy nampak dr Balqish.tak sia2 mommy hantar balqish ke school walaupun balqish kecik lagi...

ada banyak entry ttg school balqish..
antaranya

entry 1 - citer ttg perkembangan balqish stlh sebulan ke school
Link
entry 2 - citer ttg pencapaian Balqish n ada video Balqish buat performance

entry 3 - ucapan penghargaan buat guru2.

ada banyak lagi.tp entry tu je yg mommy pilih..Balqish kena ingat dekat teachers tau esp teacher Azni -lemah lembut orgnya....patutla disayangi anak2 murid. oohhh..sungguh momm tak terbalas jasa guru2 di school balqish. rasanya kalaukita masih di Malaysia, mommy akan trs hantar balqish ke situ. balqish balik nnt insyaAllah dh darjah 2. dh primary school...mayb mommy akan hantar transit kat situ jgk tp suasana dah lain kan. harap masih segar dlm ingatan balqish.

ok...mommy dah pernah mention, gambar convo diambil seminggu sblm kita fly ke newcastle.demi balqish.sekali lagi. terima kasih teachers.kalau tak, terlepas la peluang balqish nak pakai robe n pegang scroll...





ni gambar kawan2 Balqish n teachers..mommy tulis mane yg mommy ingat je la yea.

dari kiri atas: teacher Aisyah,mommy tak kenal, Balqish, Darwisya, Syaura, K. Ngah, saya tak ingat,saya tak ingat,teacher tak ingat.

dari kiri bawah :hakimi, i don't know, i don't know,munir, k.long..



and this one papa tanya "kenapa balqish tak smile?"
balqish jawab " teacher kata don't smile.buat muka masam"

yeke?tahle.mommy tak tau laaa.




btw, mommy puas hati sgt. sekurang2nya ada kenangan indah utk Balqish kenang bila Balqish dah besar. ok syg....lagi sekali..jgn membesar cepat sgt..sbb nnt mommy rindu nur balqish yg manja n comel nie..

mommy luv u sayang...


thanks to atuk n nenek sbb bersusah payah ke parit raja utk ambilkan certificate nie.thanks to uncle sbb tolong snap utk tatapan kami di sini.tolong simpan kenangan ini sebaik mungkin sb lagi 3 thn kami nak tengok + pegang puas2.



2 comments:

ismi_nor said...

jie, movie time :

http://malaymoviesfull.blogspot.com/

g_mulan said...

akak...thanks..LUV U so MUCH!!

Pages - Menu