happy birthday abah



pagi2 nie ingatkan nak call malaysia..
nak wish happy birthday kat abah.
tetiba rasa nak bukak fb.
dan eppy post gambar2 nie..

waaa...
sedih sgt.
I wish I was there.
kesian tgk kfc hanya 3 kotak.
kek besar - sapa nak abiskan...
lilin sebatang- confirm tak dipasang api sbb sape nak tiup?selalu ada balqish tukang tiup lilin.
kalau balqish tgk gambar nie pun mesti die sedih.
tgk muka abah muka sedih je.
pastu chatting ngan eppy...
tak sanggup nak call sbb sedih =(
hmm....










thanks ye eppy sbb buat sambutan. banyak2 birthday, birthday abah memang disambut setiap tahun.tak tau kenapa.mayb sbb tarikh cantik (hujung tahun)..masing2 dah cuti (dulu blaja)...pastu 9 dec birthday eppy plk.biasanya sambut sekali harung je.

tgklaa..bila dah hilang sedih baru nak call mak.

Selamat Hari Lahir Abah...
Kami sayang Abah...
Kalau dekat mmg kami sekeluarga akan sama2 merai



4 comments:

ismi_nor said...

selamat hari lahir untuk abahnya..moga panjang usia murah rezeki dan jumpa anak cucu kembali :-)

Anis Radzi said...

happy birthday pak cik aziz..tapi muka abah rozi memang nampak sedih..rindu kat korang tu especially balqish yg bijak tu..=)Takpe, pejam celik dah 3 tahun dah..;D

g_mulan said...

to k.ziha : terima kasih atas doa.

to hanis: tu la.sedih.dah la nie je cucu sorg yg ada.sedih smpai ke petang.emo =).btw,thanks hanis.

shah said...

cengeng+emo=cengemo

Pages - Menu