Hari ini hari saya!

Kalau kat malaysia, mother's day kan bulan may kan? Kalau kat uk bulan mac.tahun lepas mother's day adalah hari ke tujuh lepas bersalin kan arryan.mula2 mcm tak caya...eh bukan ke mother's day bln mei.

Segar dlm ingatan, pagi2 lagi darling saya n balqish dah keluar.pegi beli barang katanya.tetiba balik bawak kad, bunga n hadiah.

Balqish suka surprise2 ni...beria dia! Terharu wokeh.

Hari ni balik2 keje darling ku ucuk2 tu dah panggil2 balqish suh turun.tp balqish kan tak berapa sihat, melepek je tido.arryan pun tgh tido time tu.terus je dia hulur kat saya bunga.bukan satu.dua hokey.hehehe.anak dua, bunga kena dua jambak ye.

Happy yeah!!! Mmg patut para suami menghargai isteri.streessss ok nak ngandung, bersalin lagi.bukan benda mudah. Salute to myself.bravo! Muahahaha.

Gambar takde caption sbb update guna iphone saje.layan je la ye.

Hahaha.pastu sempat dia ngumpat saya dalam fb sbb sebelum tu saya tanya.nak beli handbag ni yg bunga2 ke yg plain.dia ckp bunga2 tu nampak fresh.plain tu nmpak elegant.ambikla dua2.tanjat saya tau.tetiba baik.pastu ngumpat.nakal wokeh.







2 comments:

~Mami Little Hero~ said...

Happy mother's day! Btw, awak kenal kak warsuzarina ke? Dia kawan saya kat sini. :) Tengok gmbr dia gi New Castle terperasan dia tido umah awak baru ni. hehehe.

Awww kite tak dapat bunga la. Hubby cakap cukup la bunga masa besday baru ni. sobsobsob. Tapi dia blanje buffet lunch kat city centre hari ni. kikikiki. I guess he's improving himself now. :)

g_mulan said...

syabas farah!!!hehehehe

Pages - Menu