nape susah sgt nak reply email?


eh..eh..
aritu ada entry pasal lawatan dari uthm kan?
tarikh dipinda pulak. dari hujung bln 6 ke hujung bln 5.

pastu ada dapat email dr org lain tarikh kat london 24 dan 25 May.
saya email balik org tu tanya tentatif..ye la.kena tau gak kena pergi full 2 days tu ke..ape ke.ye la sumenya melibatkan kos kan. tapi tak berjawab.

kepada yg berkenaan,

saya tak kisah la.kalau diwajibkan hadir,saya boleh hadir.masalahnya, ncl ke london tu jauh. kalau naik train pun 3 hours ++. ticket train kena beli sebulan awal,kalau tak confirm harga mahal giler. awak tak paham sume tu. saya pulak kena la bawak suami n anak2. tak berani la nak g london sorg2. pastu, hotel pun kena book. skang ni family room dah abis (travelodge la). double room pun paling murah £90 satu malam. bukannya boleh claim pun.

so, sebab check2 email tak berbalas, saya beli je train ticket. return ticket utk satu family £100 tau. lebih kurang RM500. pastu nasib baik la bilik kat apartment kak umi ada kosong lagi tau.tu pun satu malam £80. kalau ubah lagi tarikh tu.memanglah!!!

hangin ni.hangin ni.

benda2 penting..tp susah sangat nak reply email.
nape camtu ek?
jawab la.kita ni nak kepastian.

ok..26 may birthday saya - celebrate kat london tower la tahun ni.hahahha.

3 comments:

~Mami Little Hero~ said...

mulan, kak izu ada buat b&b. cer contact dia. kalau nak no dia mulan watsapp farah 07449953595

g_mulan said...

thanks farah!dah booking apartment kak umi tu. next time wokeh.

ZahunaRoslan said...

sis....boleh bgtau x care nak book apartment kak umi tu? ni emel saye
husnaroslan89@gmail.com
0176505612

Pages - Menu