Makan kepci

Teringat masa balqish kecik2 suke sangat bila kita cakap " kita nak g makan kfc ni"...
Dia pun "yea yea makan kepci". Dia kan pelat masa kecik hahaha.

Kat sini kan ada kepci halal.takyah le nak ke london makan kepci pun. Tapi since chacha tu kesedapan ayam adalah setanding kepci so, takde la teringin sangat pun nak makan kepci tu.

Kepci halal adalah kat metrocenter, ncl.

Tapi jangan tersilap.kat dlm metrocenter ada dua kepci.satu letaknya kat 1st floor yellow line.yg tu tak halal ye tuan puan. Jangan main redah je.

Satu lagi kat 2nd floor blue line. Kepci ni kat tepi tangga n lift. Ni dijamin halal. InsyaAllah.sila yakin.takmo was2. Ramai je pak2 arab yg makan kat situ.

Kitorg pernah makan dua kali kat kepci tu tp tak sedap.terus xmo pegi dah.

Tapi.

Baru2 ni...pegi lagi order zinger burger, ayam goreng ...sedap,wei.tak masin n spicy. Cuma size ayam die kecik la tak mcm kepci malaysia.

Okla.takde la terindu2 kepci malaysia. Terus bgtau kawan2 n ramai yg pegi semula kepci tu n sume ckp rasa ayam dia dah sedap. Goodjob kepci ncl. Two thumbs up :))


2 comments:

~Mami Little Hero~ said...

Hihi kat sini pun ada kepci... Satu kat Arndale (city centre) dan satu lagi kat Manchester Fort. So tak lah rindu kat kepci. :)

puhlease remove 'please prove you're not a robot'

hehehe

g_mulan said...

Hahaha!! Nnt suh darling i remove ek.i tau taip je.kekeke

Pages - Menu