pucuk dicita ulam mendatang

eh tak pasti la tajuk tu ada kena mengena tak dgn entry ni.rasanya ye la kot.

saya ni kan kalau nak tau, takde winter boot.
kemain carik sana sini tp malas rasa nak beli sebab mahal.pakai sekali sekala je pun.
tapi baru2 ni ada gak la merengek2 nak beli tp darling saya ckp " snow dah abis daaa".

ok.fine. terus termati nafsu nak membeli.hahahha

tapi semalam, darling saya forward mesej ni. beria dia suh saya beli.

memula macam malas nak beli sebab kaler putih je yg murah pun pastu saiz 5 & 6.sebab biasanya kalau boot saya pakai saiz 4. tp..cam eh..harga asal £49 laaa.ni £10 croc plk tu.terus je log in amazon n beli!




tetiba...tetiba..dengan kuasa Allah..malam semalam snow. lebat giler.bangun pagi2 tu tengok luar tingkap..eh snow.patut la sejuk semacam je semalam.alaaa..kasut snow tak sampai lagi :((


dan ini gambar yg saya post dlm intagram :)

tetiba..tetiba lagi..dalam kul 8am. bunyi loceng kat pintu...eh sapa plk dtg pepagi ni.memang la marsya sleep over sini tapi takkan la mar nak dtg pagi2 ni. jenguk ikut tingkap...eh delevery laaa...bingkas darlingku bangun g bukak pintu.

saya jadi mamarazi je kat tepi tingkap. dahsyat betul org ni.snow2 pun datang hantar barang.






bila bukak box tu..eh..winter boot saya la. terus senyum lebar. tepat pada waktunya. saya amat2 memerlukan. good news lagi muat2 kaki saya.wallah..tak sabar nak jalan2 ptg ni.hahahha.


ok.ni gambar pagi2 hari..dalam kul 5am kot ...


2 comments:

~Mami Little Hero~ said...

lebatnya snow kat New Castle! Sini dapat habuk snow je. turun terus cair. heee comel nya boots awak! nak jugak!!! :)

g_mulan said...

sila! sila!! ada size 5 & 6 je utk harga £10.yg kaler lain sume mahal :)

Pages - Menu