Oh my boy

Arryan next month akan cukup setahun.
Wooohaaa...besar dah anak bujangku.
Saya dah agak dah.budak nak cukup setahun, mula la mcm2 sakit muncul.

Mula2 selsema je.pastu demam.hmm...sume serba tak kena.normal la.sekali sekala sakit.siang ok, bila petang mula la badan dia panas semacam.risau.ibu mana yg x risau.tengah2 malam bangun check badan dia panas ke tak.pastu merengek je.arryan ni lain sket.malam2 dia tak suka menyusu.mayb sbb dah kenyang makan.so malam dia tido nyenyak.paling2 pun die merengek suh gosokkan badan dia.kalau kita bg susu dia minum sesedut je pastu campak botol :(.tu la budak

Tp harini alhamdulillah. Dh ok.makan pun dh makin selera.seronok tgk.org kata biasanya demam nak pandai sesuatu.kalau tak pandai jalan lagi, mayb nak pandai jalan.tp ni jalan dah pandai.gigi dah mula tumbuh. Rupa2 nya nak pandai memanjat.hahaha. Lepas baik demam makin notti. Mulut becok boleh tahan.hahaha.

Apa2 je la arryan. Janji membesar dengan sihat. Semoga akan makin bijak.amin













1 comments:

..blindart.. said...

Haiyohhh ... Bear lagi besar dari dia....

Pages - Menu