arryan dah pandai jalan!

eh!lupa nak bagitau!!!


arryan dah pandai jalan. utk rekod : 10 bulan 1 minggu

boleh jalan dah lama since 7 bulan lagi.
masa abah ada kat sini..abah rajin tatih2 kan arryan.so,kaki die mcm ringan je la.
pastu abah selalu dirikan arryan kat ceruk dinding,bg die berdiri sendiri.memang tegak la arryan diri.masa tu baru 6 bulan agaknya.
masa abah mak balik malaysia..arryan dah start memapah2.
skang nie setakat nak menyeberang2 sofa laju je.
jalan pun dh dua tiga langkah.
suke!
arryan nie berani.jatuh pun bangun semula.
kekadang nampak dia buat exercise, dah cangkung,bangun pastu cangkung semula.
good job arryan! mommy kena sedia tali la lps nie...tambat awak.hahaha.

note: arryan tak pakai walker.rumah kecik weii..boleh kedepan lima langkah..kebelakang lima langkah.beli walker pun tak guna.asyik sangkut sana sini je nanti.


budak ni kan badan warm je.kalau malam2 selalu jadi bantal peluk pemanas badan.balqish pun selalu peluk dia nak panaskan badan.heat transfer weh...

2 comments:

..blindart.. said...

terer rayyan... btw, rajin gila ko update blog...

g_mulan said...

haaa.....rajin kan.nnt aku btau sebab ape aku rajin ye.

Pages - Menu